Reparation

Store Reparationer

Jymika Reparation

Reparation af store hydraulikcylindre

Reparation og vedligeholdelse af store hydrauliske cylindre regner vi som én af vores allerstørste styrker hos Jymika. Det har vi 30 års erfaring med, så uanset om du står med utætte pakninger, skæve stempelstænger eller har brug for en totalrenovering med honing af cylinder og forkromning af stempelstang, så reparerer vi din cylinder og får den tilbage til dig på kort tid.

Hydraulikcylindre arbejder ofte under svære forhold med højt et arbejdstryk og mange gentagne bevægelser. Løbende service og vedligeholdelse og eventuelle reparationer af hydraulikcylindre er derfor vigtigt for at sikre, at de altid fungerer optimalt, så der undgås uforudsete nedbrud på maskinen.

Jymika Hydraulikcylinder

Hydraulikcylindre anvendes overalt i verden på maskiner og anlæg, hvor der er brug for bevægelse med store kræfter. Hydraulikcylindre kan anvendes til at trykke, trække, klemme, løfte, presse osv.

En hydraulikcylinder fungerer ved, at olie sættes under tryk, hvorefter det sætter et stempel i bevægelse.

 

Før Efter

Reparation af hydraulikcylinder

Hos Jymika renoverer vi alle typer af hydrauliske cylindre – både vores egen og anden fabrikation. 

Vores reparationsafdeling er udstyret med den seneste nye teknologi til reparation af hydrauliske cylindre. Derfor kan vi reparere din defekte cylinder så hurtigt og billigt som muligt. Det betyder et minimum af nedetid for din maskine og at du hurtigt kan komme tilbage til det du er bedst til.

I vores dagligdag arbejder vi med stort set alle typer af cylindre. Vi ser mange forskellige typer af skader på cylindre og vi laver altid en individuel vurdering af den enkelte cylinder i dialog med dig.

Efter cylinderen er adskilt, kan vi hurtigt vurdere, hvilke dele der skal repareres eller udskiftes. Vi har altid et stort lager af pakninger, cylinderrør og kromstænger. Der gør os i stand til hurtigt at begynde reparationen af din hydraulikcylinder.

Er cylinderen helt defekt og kan det ikke betale sig at reparere den, tilbyder vi at fremstille en ny hydraulikcylinder til din maskine– eventuel med forbedringer, så den bliver mere kraftfuld og får en længere levetid.

Udskiftning af pakninger

Pakningerne i en hydraulikcylinder udgør en vital del af cylinderen. Den mindste fejl på pakningerne kan forårsage driftsforstyrrelser og give lækage og oliespild.

  • Vi har altid over 1000 forskellige pakningstyper til hydrauliske cylindre på lager, så vi kan minimere nedetiden for din maskine.
  • Vi kan skaffe alle typer af pakninger hjem fra vores leverandører
  • Vi har mere end 30 års erfaring med udskiftning af pakninger til hydraulikcylindre
udskiftning af pakninger - reparation - jymika
Forkromning af stempelstænger - store reparationer - jymika

Forkromning af stempelstænger

Stempelstænger til hydraulik er ofte belagt med hårdkrom. Kromlaget beskytter stangen mod ridser og korrosion. Alligevel bliver stempelstænger fra tid til anden skadet – f.eks. ved slag, slid eller rust.

Skadede stempelstænger kan repareres ved omforkromning. Det gælder især ved de fleste stempelstænger af større dimensioner, mens vi ofte anbefaler at skifte hele stempelstangen på mindre cylindre da reparation af disse ikke kan betale sig.

Vi har et stort lager af stempelstænger i forskellige mål – både millimeter og tomme.

Kontakt vores reparationsafdeling

Har du brug for hjælp til reparation eller vedligeholdelse? Kontakt vores reparationsafdeling,  på 76 75 23 33 eller ordre@jymika.dk for en personlig snak om opgaven. Så vejleder vi dig til den bedste løsning.

Små reparationer

Til kunder med reperationer af små enheder eller mængder.

medarbejder - Jymika

Reparationsafdeling

reparationer

Kontakt vores reparationsafdeling

Har du brug for hjælp til reparation eller vedligeholdelse? Kontakt vores reparationsafdeling, på 76 75 23 33 eller ordre@jymika.dk for en snak om opgaven. Så vejleder vi dig til den bedste løsning.

medarbejder - Jymika

Reparationsafeling

reparationer

Små reparationer

Til kunder med reperationer af små enheder eller mængder.