Om Os

Om Os

Jymika - Totalleverandør på hydrauliske cylindre med over 25 års erfaring

Om Os

Tillid og tryghed

Hos Jymika er tillid og tryghed altafgørende. Det forpligter, når andre er afhængige af det, vi leverer. Den tillid stræber vi for at leve op til hver dag.

I det arbejde har vi fokus på tre områder, som skaber værdi for vores kunder:

  • Kvalitet – De nyeste højteknologiske maskiner og en høj grad af automatisering i produktionen kombineret med dygtige medarbejdere, der har opbygget stor erfaring og viden, giver produkter og ydelser i højeste kvalitet.
  • Hurtig levering – Vi har igennem mange år arbejdet på at blive så fleksible som muligt i vores produktion. Den fleksibilitet betyder, at vi kan arbejde med meget korte leveringstider. Hasteopgaver kan vi levere dag-til-dag og nogle gange endda indenfor få timer. Det betyder store besparelser for vores kunder.
  • Pris Udnyttelsen af de nyeste højteknologiske maskiner og produktionsmetoder samt en høj grad af automatisering gør, at vi altid er konkurrencedygtige på prisen. Vores rammeaftaler med lagerhotel gør endda, at vi kan tilbyde endnu lavere produktionspriser.
om os - tillid gog tryghed - Jymika
Vores kunder -om os - Jymika

Vores kunder

Jymikas kunder er både danske og internationale virksomheder, som fordeler sig på en lang række forskellige brancher. Nogle af de hyppigste er:

  • Offshore, Marine og SubSea – hvor der er ekstremt høje krav til kvalitet og også ekstremt høje dokumentationskrav.
  • Industri, entreprenører, maskinproducenter og landbrug – hvor leveringstiden er vigtig for at holde produktionen kørende, og driftsstop ikke må ske.

Langt størstedelen af vores kunder er tilbagevendende, og nogle vi har samarbejdet med i mange år. Det sætter vi stor pris på, da det vidner om, at vi lever op til de store forventninger, vores kunder har til os.

Opgaver med høj sværhedsgrad

I Jymika løser vi ofte opgaver med høj sværhedsgrad. Her giver vi input til løsninger, yder rådgivning og agerer sparringspartner, og vi er med i dialogen fra start i forhold til:

  • valg af materialer
  • hvilke processer udviklingen eller løsningen indeholder
  • opsætning af en tidsplan, der kan holde, og til en pris, der er fornuftig

På baggrund af vores mangeårige erfaring og opbyggede viden og know-how tager vi også gerne over, hvor andre har måttet give op i forhold til at finde en passende løsning. Andre gange er vi også ’bare’ med på råd ved problemer og byder ind med mulige løsninger.

Om os - Opgaver med høj sværhedsgrad - Jymika
Om os - Topmoderne og højteknologisk maskinfabrik - Jymika

Topmoderne og højteknologisk maskinfabrik

Vi investerer løbende i de nyeste højteknologiske maskiner og en høj grad af automatisering i produktionen. Optimerede processer og planlægningsstyring sikrer en fleksibel produktion, så vi både kan køre emner enkeltvis eller som serieproduktion samtidig med hasteopgaver. Dette giver vores kunder en åbenlys fordel: Produkter i højeste kvalitet, leveret til tiden, til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 75 89 35 33, hvis du står overfor en opgave, hvor vi kan hjælpe. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@jymika.dk, hvis du har spørgsmål til processen, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave.

Jymika - Totalleverandør på hydrauliske cylindre med over 25 års erfaring

”Hos Jymika har vi ikke en ambition om at blive størst – vi vil dog fortsætte med at være bedst!”